KampiŠENKOVA DOMAČIJA 

Domačija se nahaja v bližini cerkve sv. Andreja v Ravnem. Na desni strani ob cesti je dobro vidna oznaka, ki kaže smer proti domačiji. Nudimo različne možnosti preživljanja prostega časa v neokrnjeni naravi ter sobivanju z mogočno 500 let staro kmečko hišo. Pod jesenovimi drevoredi je prostor za postavitev 20-ih šotorov, na dvorišču med stavbami pa prostor za avtodome in prikolice. Tuš in sanitarije s toplo vodo so urejene v obnovljenem starem volovjeku, kjer je tudi kurilnica in prostor za sušenje. Pod nadstreškom je urejena zunanja kuhinja s štedilnikom in hladilnikom ter opremo za kuhanje in postrežbo hrane. Zraven je tudi korito s čisto izvirsko vodo in kurišče za taborni ogenj. Na kmetiji je možno jahati konje in si ogledati ostale domače živali. Nudimo pa tudi obroke in možnost prenočevanja na seniku ali v sobah in apartmajih.

Naslov:
Zgornje Jezersko 140
4206 Zgornje Jezersko
Slovenija

G:+386 (0)31 777 188
E: polona.karnicar@siol.net
W: www.senkovadomacija.si

 


KAMP STARA POŠTA

Gostovanje pri nas je ideja z dušo v osrčju neokrnjene narave, svežega gorskega zraka in neomejeno domišljijo, kjer duša dobi krila …

Priporočamo ljubiteljem čistega gorskega zraka in pomirjujočega razgleda na prelepe 2000 m vršace. Kamp Stara Pošta je idealno izhodišče za gorske ture, pohodništvo, ribolov, lov, kolesarjenje, ježo in plezalne poti.

Naberite si psihičnih moči!
Našli boste svoj mir in začutili vso prvinskost Jezerske doline. Kamp je tudi odlično izhodišče za adrenalinske in druge športne aktivnosti, katere tudi organiziramo. Po napornem dnevu pa se prileže počitek in dobra raznovrstna hrana s sosednje kmetije.

Zgornje Jezersko 124       
4206 Zg. Jezersko
Slovenija

T: +386 70 542 123
E: info@kamp-jezersko.si
W: http://www.kamp-jezersko.si

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?