Turistično društvo

TURISTIČNO DRUŠTVO JEZERSKO

Naslov:                       
Zg. Jezersko 57
4206 Jezersko                       
                       
Kontakt:
Polona Virnik Karničar
Gsm: +386 (0)31 777 188
E-mail: td@jezersko.si


Upravni odbor:
Polona Virnik Karničar - predsednica
Marko Meško
Brane Žagar
Matej Tonejec
Miha Kokalj

Nadzorni odbor:
Milan Milošič
Rok Teul
Tanja Rebolj

ZGODOVINA

Turistično društvo Jezersko so osnovali in pravno registrirali leta 1933. Jezerjani so v njem videli skupnost, ki bo skrbela za hitrejši turistični razvoj, kar bo pomagalo privabiti v kraj čim več gostov in in s tem omogočilo dodaten dohodek. Prav organiziranost lastnikov trgovin in penzionov v skupnem društvu je dokaz, da so bili Jezerjani pred drugo svetovno vojno zelo povezani in predani misli, da le s skupnimi močmi lahko obogatijo ponudbo kraja in tako naredijo Jezersko še bolj vabljivo in znano slovensko letovišče.

DANES

Turistično društvo je danes pomemben generator razvoja turistične dejavnosti na Jezerskem, saj deluje v dobrobit tako gostov kot turističnih ponudnikov. Med nalogami turističnega društva tako najdemo tudi delovanje pisarne TIC-a v poletnih mesecih in nudenje turističnih informacij skozi vse leto. Vzdržuje se internetna stran z vsemi gostom potrebnimi informacijami, skrbi se za promocijo kraja v medijih. Skupaj z ostalimi društvi sodelujemo pri organizaciji lokalnih prireditev.

PRIDRUŽITE SE NAM

Za izvedbo vseh aktivnosti in sodelovanje na prireditvah so vedno potrebne dobre ideje in pridne roke. Nagrada za požtrvovalno delo so zadovoljni gostje in veseli domačini. V društvo se lahko včlanite s priloženo pristopno izjavo in plačano članarino.

Leta 2015 smo sprejeli nov statut, ki je usklajen z novo zakonodajo in bo omogočal pridobitev statusa društva v javnem interesu. Novi statut lahko preberete tukaj.

Več informacij dobite na naših kontaktih:
e-mail: td@jezersko.si
gsm: +386 (0)31 777 188

Vabljeni!Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?