TIC Jezersko
+386 (0)4 25 45 140
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Taxi Novice in dogodki Nezahtevne poti Zahtevne poti Jezerska planinska pot Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Multimedija V medijih

Uporabno

6°C
Jezersko
30. Maj

temperatura: 6°C
veter: šibek V Podrobnosti

Nastanitve
Apartmaji v Hiši Kocka

Zgornje Jezersko 112, 4206 Zgornje Jezersko

GSM: +386 (0)41 857 940
E- MAIL: apartmaji@kocka-jezersko.si

Več o nastanitvi
Apartmaji v Hiši KOCKA so opremljeni in pripravljeni za vsakega gosta z željo, da bi se pri nas počutili prijetno in domače. Gostje imajo na voljo pet apartmajev v različnih barvah, brezplačen brezžični internet in zunanje parkirišče. Vsak apartma ima kuhinjo, ki je popolnoma opremljena, ter kopalnico. Gostoljubnost in pozitivna energija se čuti v celi hiši. Spodnji prostori so odlični za večje družbe, po dogovoru je na voljo skupna soba za druženje. Poseben poudarek dajemo na dobro počutje, drobne malenkosti, pozitivno energijo in čistočo.

Tradicija oddajanja sob je že od obdobja po prvi svetovni vojni, ko je bila v hiši tudi jezerska žandarmerija. Ob prenovitvi leta 2000 smo ohranili prvotno podobo stare hiše ter jo poimenovali Hiša KOCKA.

Hiša KOCKA je ob glavni cesti med centrom Jezerskega in Planšarskim jezerom ter ima idealno lokacijo za odhod v bližnje gore in ogled vseh jezerskih znamenitosti.

Več informacij:
www.apartmaji.kocka-jezersko.siŠenkova domačija

Zg. Jezersko 140, 4206 Zg. Jezersko

GSM: +386 (0)31 777 188
E- MAIL: polona.karnicar@siol.net

Več o nastanitvi
Šenkova domačija je ena najstarejših kmečkih domačij na območju in je arhitekturno ohranila tipično podobo takratnega časa. Domačija se nahaja v bližini cerkve sv. Andreja v Ravnem. V prenovljeni preužitkarski hiši sta v starem stilu urejena dva apartmaja za 4 osebe, ki nudita posebno izkušnjo bivanja. Ponudbo nastanitve v apartmajih in sobah zaokrožata domača kulinarika in možnost uporabe finske savne v kleti stilsko urejene stavbe.

Več informacij:
www.senkovadomacija.si

Copyright 2020, Izdelava MMstudio