TIC Jezersko
+386 (0)4 25 45 140
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Taxi Novice in dogodki Nezahtevne poti Zahtevne poti Jezerska planinska pot Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Multimedija V medijih

Uporabno

2°C
Jezersko
28. Mar

temperatura: 2°C
veter: šibek SV Podrobnosti

Nastanitve
Šenkova domačija

Zgornje Jezersko 140, 4206 Zgornje Jezersko

GSM:+386 (0)31 777 188
E- MAIL: polona.karnicar@siol.net

Več o nastanitvi
Domačija se nahaja v bližini cerkve sv. Andreja v Ravnem. Na desni strani ob cesti je dobro vidna oznaka, ki kaže smer proti domačiji. Nudimo različne možnosti preživljanja prostega časa v neokrnjeni naravi ter sobivanju z mogočno 500 let staro kmečko hišo. Pod jesenovimi drevoredi je prostor za postavitev 20-ih šotorov, na dvorišču med stavbami pa prostor za avtodome in prikolice. Tuš in sanitarije s toplo vodo so urejene v obnovljenem starem volovjeku, kjer je tudi kurilnica in prostor za sušenje. Pod nadstreškom je urejena zunanja kuhinja s štedilnikom in hladilnikom ter opremo za kuhanje in postrežbo hrane. Zraven je tudi korito s čisto izvirsko vodo in kurišče za taborni ogenj. Na kmetiji je možno jahati konje in si ogledati ostale domače živali. Nudimo pa tudi obroke in možnost prenočevanja na seniku ali v sobah in apartmajih.


Več informacij:
www.senkovadomacija.siGlamping and B&B Cvet gora

Zg. Jezersko 124, 4206 Zg. Jezersko

TEL: +386 70 542 123
E- MAIL: info@cvet-gora.si, info@herbalstory.net

Več o nastanitvi
Gostovanje pri nas je ideja z dušo v osrčju neokrnjene narave, svežega gorskega zraka in neomejeno domišljijo, kjer duša dobi krila … Priporočamo ljubiteljem čistega gorskega zraka in pomirjujočega razgleda na prelepe 2000 m vršace. Kamp Cvet gora je idealno izhodišče za gorske ture, pohodništvo, ribolov, lov, kolesarjenje, ježo in plezalne poti.

Naberite si psihičnih moči!
Našli boste svoj mir in začutili vso prvinskost Jezerske doline. Kamp je tudi odlično izhodišče za adrenalinske in druge športne aktivnosti, katere tudi organiziramo. Po napornem dnevu pa se prileže počitek in dobra raznovrstna hrana s sosednje kmetije.

Več informacij:
www.cvet-gora.si
www.herbalstory.netCopyright 2020, Izdelava MMstudio