TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno


Nastanitve
Vila Koman

Zgornje Jezersko 56, 4206 Zgornje Jezersko

TEL: +386 41 348 478
E- MAIL: info@vilakoman.si

Več o nastanitvi
Za vse, ki si želijo več od gorskega oddiha, je Vila Koman prava izbira za nastanitev!

S svojimi sobami in celotno zasnovo v izvirnem slogu iz 30-ih let prejšnjega stoletja, prijetno okolico v središču vasi in z velikim ter uporabnim vrtom za hišo ponuja vso udobje in pristnost starega in kvalitetnega alpskega prenočišča.

Gostje se lahko nastanijo v dvoposteljnih ali enoposteljnih sobah, zjutraj pa jih pričaka v prijetni jedilnici polno obložen in s srcem pripravljen zajtrk.

Aktivnostim na Jezerskem ni konca ne kraja, ko pa se vrnete v Vilo Koman, si lahko oddahnete v skupnem salonu z brezplačno Wi-Fi povezavo, udobnimi fotelji in izvirnim dunajskim klavirjem iz leta 1880. Lahko pa si na vrtu prižgete pipo in natočite kozarec vina ter uživate v zvokih narave in svežem zraku, igrate kriket ali pa zakurite v kaminu in izkoristite popoldne ob peki na žaru in druženju.

Za tiste, ki želijo popoln gorski oddih, odklop od mestnega vrveža in preskok v bolj umirjene čase, je Vila Koman prava izbira!

Alen in Petra Koman

Več informacij:
www.vilakoman.si

Facebook in Instagram: Vila Koman

Copyright 2024, Izdelava MMstudio