TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno



Novice in dogodki



Splošne informacije

01.07.2024

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

JEZERSKA ŠTORIJA JULIJ – AVGUST 2024


ETNOGRAFSKO OBARVANO  POLETNO DOGAJANJE NA JEZERSKEM
JEZERSKA ŠTORIJA JULIJ – AVGUST 2024

Tudi letošnje poletje smo pripravili preplet dogodkov, ki predstavljajo pomembno vez med preteklostjo in sedanjostjo. Gre za našo identiteto, ki smo jo ohranili in jo želimo deliti z vami.
Dogodki so zanimivi in primerni za vsakogar, ki ga zanimajo zgodovina, etnološka dediščina, narava, mogočni hribi, kmetije, živali in domača kulinarika.

V juliju in avgustu smo za vas pripravili pester nabor različnih dogodkov in aktivnosti, ki bodo še dodatno popestrili vaš obisk naše alpske doline.
Ob torkih se boste z lokalnim vodnikom obiskali naravne in kulturne zanimivosti, ob sredah se boste odpravili na soljenje ovc v Češko kočo, popoldne pa se okrepčali z masunjekom ob Planšarskem jezeru. 
Četrtkovi dopoldnevi bodo rezervirani za raziskovanje naše pestre zgodovino skozi sakralno dediščino, v popoldanskem času pa ste vabljeni na prikaz predelave volne.
Petkove večere bo popestrila igra Jezerske štorije, v soboto pa vas čaka pohod po tematski poti do lehnjakotvornega izvira ter po novi lehnjakovi poti. Več o dogodkih na POVEZAVI.






Copyright 2024, Izdelava MMstudio