TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno



Novice in dogodki



Splošne informacije

26.04.2024

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

Nov promocijski film o Kamniško savinjskih Alpah


Nov promocijskih film o Kamniško-Savinjskih Alpah.

Nov promocijski film za Kamniško-Savinjske Alpe z naslovom "Pristna harmonija med naravo in človekom", ki je nastajal skozi celotno preteklo leto, je zdaj na ogled tudi širši javnosti. Združenje Kamniško-Savinjske Alpe se je pri njegovem ustvarjanju povezalo z ekipo lokalnih ustvarjalcev, ki so s svojo predanostjo in trdim delom uspeli ujeti dušo tega edinstvenega naravnega okolja.
V promocijskem filmu o Kamniško-Savinjskih Alpah so skozi izjemne kadre prikazani številni skriti in manj skriti kotički, ki odražajo divjo in nedotaknjeno lepoto teh gora. Poleg tega film predstavlja tudi raznolikost aktivnosti in adrenalinskih doživetij, ki so na voljo turistom v teh krajih - od pohodništva, plezanja in gorskega kolesarjenja do padalstva in vodnih doživetij.
Film pa ne prikazuje le naravno lepoto Kamniško-Savinjskih Alp, temveč tudi njihov gospodarski in kulturni pomen za lokalno skupnost. S tem želi spodbuditi tudi obiskovalce, da ne odkrivajo le čudovite narave, ampak tudi prispevajo k razvoju in ohranjanju teh krajev.
Film si lahko ogledate na družbenih kanalih Kamniško-Savinjskih Alp (Facebook Kamnik-Savinja Alps in YT KS Alps), več informacij o teh krajih pa najdete na spletni strani ksalps.com.
Vir: Združenje Kamniško-Savinjske Alpe
Foto: Primož Šenk
Copyright 2024, Izdelava MMstudio