TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno



Novice in dogodki



Splošne informacije

20.12.2022

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

PROMETNI REŽIM IN SPREHAJALNE POTI V ČASU ZIMSKE SEZONE


V času zimske sezone na območju Ravenske Ročne velja spremenjen prometni režim, zato vas vljudno prosimo, da se ga držite, saj bo tako vaš obisk Jezerskega veliko bolj prijeten.

Predvsem ob koncih tedna in v prazničnem času pričakujemo povečano število obiskovalcev, zato bomo hvaležni, če boste dosledno upoštevali prometno signalizacijo in navodila redarjev.

Obisk Ravenske Kočne
Promet v ledeniško dolino Ravenske Kočne v zimskem času ni več dovoljen in se zaključi ob lovskem domu. Pot v dolino lahko nadaljujete peš in sledite smerokazom za novo peš pot, ki vodi do tovornih žičnic. Tematska sprehajalna pot v dolino Ravenske Kočne je v zimskem obdobju zaprta. Vse pohodnike naprošamo, da ne hodijo po urejenih tekaških progah in vodijo pse na vrvicah. Vsi pohodniki in smučarji-tekači (obiskovalci Parka Jezersko) lahko parkirate na novih brezplačnih parkiriščih P5, ki so označeni na spodnjem zemljevidu.

Planšarsko jezero
Vsi sprehajalci, obiskovalci drsališča in sankališča lahko parkirate na parkiriščih ob Planšarskem jezeru (parkirišča P2).Tudi na tej lokaciji parkiranje ni plačljivo, zaračunava pa se uporaba tekaških prog, drsališča in sankaške proge. Promet okrog jezera bo urejen krožno v skladu z navodili redarjev.


ZEMLJEVID SPREHAJALNIH POTI

Tudi pozimi se lahko odpravite na čudovit sprehod po Jezerskem, zato smo za vas pripravili zemljevid, na katerem je označenih pet sprehajalnih poti.

Copyright 2024, Izdelava MMstudio