TIC Jezersko
+386 (0)4 25 45 140
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Nezahtevne poti Zahtevne poti Jezerska planinska pot Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Multimedija V medijih

UporabnoNovice in dogodkiSplošne informacije

Park Jezersko
18.02.2023

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

Prvenstvo občine Jezersko v veleslalomu


V A B I L O
PRVENSTVO OBČINE JEZERSKO V VELESLALOMU
v soboto, 18. februarja 2023, ob 10. uri
na smučišču Jaga Baba v Sibiriji

Prijave: na e-naslov sportnodrustvo.jezersko@gmail.com do petka, 17.2.2023, do 18. ure, ali na
dan tekmovanja od 9.00 - 9.30 ure pri Timing ekipi ob prevzemu startne številke.
Prevzem startnih številk: poleg bara v zimsko-letnem parku v Sibiriji.
Razglasitev rezultatov: ob 12. uri v ciljnem prostoru.

Startnine ni. Vozovnica za vlečnico je za tekmovalce brezplačna. Tekmujejo lahko občanke in občani Občine Jezersko in Občine Železna Kapla - Bela. Prostor za parkiranje bo za udeležence rezerviran na parkiriščih ob lovskem domu pod Turni. Vsi tekmovalci prejmejo toplo okrepčilo in čaj.

V primeru poškodbe ali morebitne škode, povzročene udeležencem ali tretjim osebam, organizator ne prevzema odgovornosti. Udeležba na prireditvi je na lastno odgovornost! Čelada je obvezna za otroke, ostalim jo priporočamo.

Lepo vabljeni!
ŠD Jezersko in Občina JezerskoPreberite tudi28
Maj

Športna sobota & dobrodelna katra

Vabljeni vsi Jezerski občani in občanke na športno soboto, 3. 6. 2023, od 13. ure dalje na športno igrišče. Obiskala nas bo tudi dobrodelna katra, ki pelje svoj tretji krog za malega Urbana.
Prisrčno vabljeni!
13
Maj
21
Feb

Rezultati smuka jezerskih starih korenin

Na pustno nedeljo smo se Jezerjani zbrali na prireditvi Starih korenin in organizirani tradicionalni Smuk jezerskih smučarskih korenin 2023. Letos nam ni bilo treba iskati senčnih zaplat, saj je bila zima radodarna s snežno odejo, ki nas bo še nekaj časa razveseljevala z zimskimi radostmi. Tako kot nekaj zadnjih let, so nas gostili v Parku Jezersko in del novega smučišče Jaga baba je bil pripravljen za vse letošnje tekmovalce, predvsem pa za njihovo starodobno opremo, ki potrebuje posebne maže in še skrbnejšo pripravo. Ker je zmagovalec tisti, ki je doma v povprečnem času, se s hitrostjo nismo dosti ukvarjali, saj pri tekmovanju šteje tudi oprava/maska, nastop in močna spodbuda gledalcev.

Organizatorji se trudimo prireditev ohraniti, predvsem v spomin tistim davnim časom, ko so bile Stare korenine zaresna tekma z zaresno opremo in upamo, da v naslednjem letu še z večjo udeležbo tekmovalcev kot tudi gledalcev. Hvala za vaš prispevek pri ohranjanju običaja.

10
Feb

Prvenstvo občine Jezersko v veleslalomu

Športno društvo in Občina Jezersko vljudno vabita vse občane in občanke na vsakoletno tekmovanje v veleslalomu. Letos se bo tekma odvijala v soboto, 18. februarja 2023, ob 10. uri na smučišču Jaga Baba v Sibiriji.
VSE Novice in dogodkiCopyright 2023, Izdelava MMstudio